Warmte uit eigen bodem

Gezellig warm in de winter en koel in de zomer, zo geniet u het hele jaar door van het beste dat de aarde u te bieden heeft

Verklein uw ecologische voetafdruk

Zorg dragen voor de planeet start bij het ecologisch en duurzaam benutten van energiebronnen.

Geoservices maakt gebruik van de gratis en onuitputtelijke aardwarmte als duurzame energiebron voor het verwarmen van uw woning.

Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk en denken we aan de toekomst van onze kinderen.

 

Waarom Geoservices?

Geoservices stamt af van een boorbedrijf en heeft sinds 1980 een toonaangevende expertise in de warmtepompindustrie opgebouwd. Ondertussen plaatsen wij jaarlijks meer dan 200 warmtepompen.

N

20 jaar ervaring in warmtepompen

N

Alles in eigen beheer

N

Uitvoeren van geothermische boringen

N

Eigen plaatsingsdienst & servicedienst

We zijn decennia lang gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen voor verwarming en koeling van privéwoningen, appartementsblokken, kantoor- en industriële gebouwen.

Onze focus op een hoge graad van afwerking en het gebruik van onderdelen van de beste kwaliteit resulteert in zeer bedrijfszekere energiezuinige installaties.

We hebben alle werken in eigen beheer, zodat u als klant een totaalpartner heeft en alle hoofdcomponenten, namelijk de grondboringen, de warmtepomp en het afgiftesysteem, perfect op elkaar afgestemd zijn. Bij Geoservices bent u zeker van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en vlotte na- service.

Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer informatie  of voor een vrijblijvende offerte voor uw bouwproject.

Dokter R. Tayar over Geoservices Warmtepompen